panelarrow

jamtarna.se

Speedway och andra fartfyllda sporter

Se till att hålla dig i form

Att hålla kroppen igång under hela året är viktigt. Inte minst för att vi ska vara på topp när säsongen väl drar igång igen utan även för att vi ska vara så friska som möjligt hela livet. Om du vill kunna prestera på bästa nivå inför nästa säsong är träningen därför mycket viktig. Oavsett om du kör motorsport eller friidrott.

Bra kläder

För att kunna träna på topp krävs rätt utrustning. Ett gym utan maskiner eller vikter kommer du inte vilja fortsätta träna på. Rätt kläder är minst lika viktigt. Om du tycker om att springa kommer bra skor göra stor skillnad. Har du på dig träningskläder i bra material blir du inte lika varm och kan röra dig enklare. För mer information kring vad som är rätt kläder för dig klicka dig vidare här.

Undvik skador

Träning är det bästa du kan göra för att hålla dig i form och inte skada dig i onödan. Särskilt i början av en säsong när du inte har rört dig lika mycket som du annars skulle gjort. Har du då varit igång och rört dig under hela vintern minskar risken för skador och överträning eftersom du inte överraskar kroppen på samma sätt.

Comments are closed.