panelarrow

jamtarna.se

Speedway och andra fartfyllda sporter

Skruva i din motorcykel då det är mörkt ute

Sommarens slut betyder för de flesta att motorcykeln tyvärr måste bli undanskuffad till garaget igen. Men det betyder inte alls nödvändigtvis att du inte kan fortsätta mecka med den. Tvärtom! På hösten och vintern får du säkerligen snarare en hel del tid över till att mecka hellre än att åka. Och det är inte fy skam.

Dock kan det vara svårt att mecka, även om du har ett garage, då det blir allt mörkare och kallare utomhus för var dag som går. Men oroa dig inte, för vi har lösningen.

Rejäl belysning till fordonet och meckaren själv

Motorcykeln kanske inte behöver mer belysning än den redan har, om du inte planerar att åka ut på senhösten, det vill säga. I så fall är det viktigt att tänka på säkerheten och sätta på extra belysning trots att höstvägarna kan kännas tomma och trygga. Men om du endast tänker mecka finns det ändå belysning som kan underlätta.

Pannlampor och ficklampor kan bli din stora räddare om mörkret blir alltför påtagligt. Dessa ljuskällor gör det även möjligt i relativt ljusa förhållanden att se särskilt bra, vilket inte är att underskatta.

klicka här och beställ hem belysning som kan underlätta för dig i höstmörkret redan idag!

Comments are closed.